Néptánctábor 2017 - elindult a jelentkezés!

Iskolánk idén már hetedik alkalommal szervezi meg néptánctáborát, ahová várjuk a kis- és nagyiskolások jelentkezését! A 2017. június 25-29. között rendezett egész hetes programban a tánctanulás mellett sok más kaland és játék várja a résztvevőket. A tánctábor szakmai vezetője Márton Sándor és a zalai Harangláb együttes Schreiner Jenő prímás.


Kedvcsináló IDE kattintva érhető el, a részletes felhívás és program a cikkben.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idei táborunkban is kétféleképpen lehet részt venni. Lehetőség van "bennalvósan", illetve "napközis" rendszerben táborozni! A tánctanulással, kézműves programokkal, játszóházzal, táncházakkal teljes programok mellett a tábor zárónapján nyilvános gála keretében mutatjuk be a táborban tanultakat!
A tábor szakmai vezetője Márton Sándor táncpedagógus, a muzsikát a zalai Harangláb együttes adja, Schreiner Jenő prímás vezetésével. Tánctanáraink lesznek: Boros Hilda, Péter Katalin, Boros Béla, Kócza Attila

Örömmel hirdetjük, hogy az árak nem emelkedtek! A bennalvós tábor részvételi díja 14.000 Ft (csokonais diákoknak 7000 Ft), amely
tartalmazza a tánctanulást, foglalkozásokat, szállást és teljes étkezésellátást.
A napközis tábor (naponta 9:00-16:00) részvételi díja 8000 Ft (csokonais diákoknak 4000 Ft), amely tartalmazza a tánctanulást, foglalkozásokat, ebédet és uzsonnát.

A részvételi díjat az iskola pénztárában, vagy a 11743088-20004271 számlaszámra utalással lehet befizetni.

Jelentkezési lap kérhető az iskola titkárságán, vagy letölthető INNEN. A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot legkésőbb 2017. június 12-ig az alábbi címek egyikére kérjük eljuttatni:
- Postán, vagy személyesen: Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium
8840 Csurgó, Széchenyi tér 9.
- Faxon: 82/471-024
- Emailben: Kovacs.Jozsef@csvmrg.sulinet.hu