Leány labdarúgóink aranyérmesek - tornagyőzelem a megyei elődöntőben

A megyei elődöntőben szerepelt és tornagyőzelmével a megyei döntőbe jutott iskolánk 3-4.korcsoportos leány labdarúgócsapata a Diákolimpián. A végig kiválóan és lelkesen játszó csapat megérdemelten szerezte meg az aranyérmet és ezzel bejutott Somogy megye legjobb 6 iskolai csapata közé! FOTÓK ITT, folytatás a cikkben..

A barcsi sportpályán rendezett tornán az első mérkőzésen (a Homokszentgyörgy ellen) ugyan nem sikerült nyerni (0-1), de a torna további részében veretlen maradt a csapat. A második csoportmeccsen Iharosberény ellen 3-1 arányban, a torna elődöntőjében Daránnyal szemben 1-0-ra, majd a döntőben a csurgói Eötvös Iskola ellen 1-1-es végeredmény után büntetőkkel nyertek iskolánk diákjai.

A győztes csapat tagjai: Druzsin Dorina, Török Anasztázia (8.o), Bondor Jázmin, Kardos Fruzsina, Kocsis Beáta, Kovács Johanna, Kránicz Kornélia, Pálfy Barbara, Szávai Dóra (7.o), Kőszegi Emőke (6.o), Kis-Berkes Sarolta, László Zsófia (5.o), edző: Kovács József

Külön is gratulálunk a legjobb játékosnak választott Pálfy Barbarának, a gólkirályi címet szerző Kocsis Beátának és a torna legjobb kapusának, Szávai Dórának!