Mindkét csapatunk ezüstérmes lett a Református Középiskolák Országos Kézilabdabajnokságán

A tavalyi bronzérmes lány-, illetve ezüst érmes fiúcsapatunk az idei bajnokságon is magas színvonalon teljesített, büszkén adunk hírt arról, hogy két ezüstéremmel tért haza küldöttségünk a Református Középiskolák Országos Bajnokságáról,melyet a Mezőtúri Református Kollégiumban rendeztek.

Cikkünkben az élő eredménykövetés sorait megőrizve számolunk be a tornáról. KÉPEK ITT!

A Kovács Gábor vezette V-VI.korcsoportos lánycsapat a tavalyi harmadik hely után idén másodikként végzett. Az egész tornán kitartóan és lelkesen játszó csapat méltán lett a református középiskolák második legjobb kézilabdacsapata! A csapat tagjai: Cserpán Virág, Fekete Ágota, Majoros Virág (12.a), Kovács Edina, Molnár Eliza (11.a), Bukovics Csenge, Czindery Ivett, Raczkó Petra (10.b), Kanyó Júlia (9.a), Baticz Dorina (8.o), Récsei Evelin (7.o)   

Külön gratulálunk a torna gólkirályának, Majoros Virágnak!

Bencze József edző csapata a tavalyihoz hasonlóan menetelt, és az is a tavalyi döntőhöz hasonlított, hogy az aranyéremért Békés kiváló csapatával kellett megvívniuk a fiúknak. A rendes játékidőben 20-20-as döntetlenre végződő mérkőzést végül hétméteresek döntötték el, sajnos, nem a mi javunkra. A csapat tagjai: Török Roland (12.a), Brezovszky Barnabás, Metcz Dávid, Horváth Márton, Torma Máté, Tóth Simon, Péter Barnabás (11.a), Ács Péter, Bazsó Péter, Búzás Kristóf, Hegedűs Márk (10.b), Füstös Ádám, Manojlovics Stefán, Tormás Áron, Tóth Dominik (9.b)

A torna legjobb játékosa Manojlovics Stefán lett!  


A torna meccsről meccsre:

Csokonai-Mezőtúr 20-10 (lányok)

Csokonai-Heves 24-14 (fiúk)

Csokonai-Mezőtúr 34-12 (fiúk)

Csokonai-Kisújszállás 36-7 (lányok)

Csokonai-Kisújszállás 30-6 (fiúk)

Lányaink ezüstérmesek lettek! A döntő meccsen: Hajdúnánás-Csokonai 36-26

A fiúk is ezüstérmet szereztek, a 20-20-ra végződött döntőben 7 méteresekkel maradtak alul.

Ezúton is köszönjük a mesterek munkáját, illetve a csurgói klubok: a Csurgói Kézilabda Klub és a Csurgói Női Kézilabda Club biztosította szakmai hátteret!

Bravó Csokonai! Bravó Csurgó!