Csokonais díjak a Magyar Tudományos Akadémián

Ahogy arról - nagy büszkeséggel - már beszámoltunk, három csokonais diákunk, Mellesné Fonyogáb Kornélia és Varga Jolán tanítványai díjazottak lettek a Természet Világa folyóirat idei, 26. tudományos diákpályázatán. Kunecz Eszter (12.a), Kovács Bendegúz (10.a) harmadik díjas, Németh Olga (9.a) különdíjas lett, ami azt jelenti, hogy az elismerő oklevelek, könyvjutalmak és az EMMI által felajánlott tabletek, illetve a fejenként 10.000 forintos pénzjutalom mellett elismerésük, hogy a következő hónapokban írásaik a lap hasábjain megjelennek. NÉHÁNY KÉP A PROGRAMRÓL ITT!

A díjátadóra népes küldöttség utazott Budapestre, a nyertes diákokat (Kovács Bendegúz egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni) elkísérték felkészítőik és büszke szülők is:) A Magyar Tudományos Akadémia Felolvasótermében a lap szerkesztői, illetve a különböző természettudományok rangos tudósai, kutatói adták át a díjakat, illetve ismertették és méltatták a pályaműveket. Az ünnepségen jelen volt Hámori József akadémikus is.

Gratulálunk diákjainknak és felkészítőiknek! Köszönjük, hogy munkájuknak, sikereiknek köszönhetően ismét megerősödhettünk abban, hogy érdemes és jó dolgozni, el kell, mert el lehet jutni akár a Magyar Tudományos Akadémiáig is:)