A csurgói gyülekezetekkel együtt ünnepeltünk Áldozócsütörtökön

Kisiskolás osztályaink közül a legkisebbek, az első és második osztályok folytatták az adventkor megkezdett gyülekezeti kiszállásokat, elsőseink a csurgói református gyülekezetben, a másodikosok a Jézus Szíve katolikus templom közösségében szolgáltak.

Ahogy az évtizedek óta hagyomány, ma, Krisztus mennybemenetelének ünnepnapján iskolánk tanárai és diákjai - felekezetek szerint - a gyülekezeti tagokkal együtt vettek részt az ünnepi istentiszteleteken, miséken, így is egy közösséget formálva a város keresztyén gyülekezeteivel. 

Iskolánkban sok éve hagyomány, hogy a kisiskolás osztályok a tanév során felkeresik az öt csurgói keresztyén gyülekezetet, hogy köszöntőjükkel, szolgálatukkal is részt vegyenek a közösség életében.

Az adventi időszakban a harmadik és negyedik osztályaink, most, áldozócsütörtökön a kisebbek érkeztek "kiszállásra". Köszönjük a csurgói református gyülekezet és a Jézus Szíve katolikus templomhoz tartozó gyülekezet szíves vendégszeretetét, Isten áldása legyen életükön, szolgálatukon és a gyülekezetek és az iskola közös munkálkodásán! Köszönjük a gyerekeknek és felkészítőiknek: Tomasicsné Csikos Erika és Balogh Lászlóné tanítóknak a felkészülést és a felkészítést!

Isten áldása legyen közösségeinken!


Képek az elsősök kiszállásáról ITT!  Képek a másodikosok kiszállásáról ITT!