Újabb jótékonysági árverés volt Tóth Norbi megsegítésére - elkelt a Pick Szeged és az FC Barcelona felajánlása

Az azóta sikeres agyműtéten átesett diákunk, Tóth Norbi gyógyulását, felépülését támogatta az, aki a legmagasabb licittel megvásárolta a képen Norbi kezében látható pólót. 

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapat hivatalos melegítő pólója Kibédi Péter és Vadkerti Attila közreműködésével jutott el a családhoz, akik segítségünkkel elárverezték. A póló különlegessége, hogy a Pick Szeged játékosainak aláírása mellett az FC Barcelona (spanyol) kézilabdacsapat játékosainak aláírása is díszíti. 

Norbin 2015.őszén agyműtétet hajtottak végre, melynek költségeihez iskolánk többféle gyűjtéssel járult hozzá. A Csurgói Kézilabda Klub által felajánlott mez 300.000 forintért kelt el, míg jótékonysági futóversenyünk bevétele 488.660 forint volt. Az őszi eseményekről ITT olvashatnak. Istennek hála, a műtét sikeres volt, Norbi azóta újra köztünk van, iskolába jár és reményeink szerint gyógyul, erősödik.

A jótékonysági akciót támogatandó, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata egy dedikált pólót ajándékozott a családnak, melyet - az azóta is komoly anyagi terheket viselő család - elárverezett, hogy a bevételből Norbi rehabilitációjának költségeit fedezze.

Ehhez az akcióhoz csatlakozott iskolánk, amikor helyet adtunk ennek a hírnek, és kértük és vártuk a felajánlásokat, a liciteket! 

Az árverés 2016. március 31-én zárult.

Örömmel adunk hírt arról, hogy a mez elkelt:

miskolc-tapolcai Avalon élménypark tulajdonosa

Cziczó Zsuzsanna vásárolta meg

300.000 forintért.


A család nevében is köszönjük a nagylelkű támogatást, Isten áldja meg a jókedvű adakozót és erősítse Norbit és családját!